Varmvattenberedare Halmstad

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

NIBE Compact 200 varmvattenberedare

NIBE Compact 300 varmvattenberedare

Värmepumpar Halmstad

Noga utvalt sortiment av varmvattenberedare

Vi är som bekant hemma i det här med värmepumpar, men vi är också insatt i associerade produkter – som varmvattenberedare. I vår webbutik finner du ett noga utvalt sortiment av varmvattenberedare för olika behov. Vi tar bara in de varmvattenberedare vi anser håller måttet och våra krav är stränga. I dagsläget säljer vi bara varmvattenberedare från svenska NIBE.


Experter på varmvattenberedare

Alla behöver vi varmvatten hemma, vi tar denna lyx för given och använder mycket varmvatten för saker som personlig hygien, tvätt och disk. För att få tillgång till billigt varmvatten behövs en varmvattenberedare och idag finns det varmvattenberedare som med fördel kan kopplas till ens värmepump. Ungefär en femtedel av pengarna vi betalar för uppvärmning går till vattenuppvärmning, så det är viktigt att hålla denna kostnad nere – vilket man gör med rätt varmvattenberedare.

Olika varmvattenberedare har olika pris och i vår butik är priset alltid korrelerat till kapacitet – inte kvalitet, för alla våra produkter håller samma kompromisslösa standard.

Bli vattensmart

Det är inte bara varmvatten vi svenskar har den dåliga vanan att ta för given och slösa med, utan vatten i allmänhet. Det är förstås inte konstigt när något tycks finnas tillgängligt i gränslösa mängder, men det finns många viktiga anledningar till varför man ska spara på vattnet.

Genom att göra sig medveten har man bara ett litet steg kvar till att bli en medveten vattenkonsument. Man kan börja med att sluta låta kranar stå och rinna utan anledning och nästa steg är att välja energisnåla kranar.

varmvattenberedare