Frånluftsvärmepumpar Halmstad

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Fler bergvärmepumpar

Vi hjälper dig välja rätt frånluftsvärmepump

Vi är ett företag som helhjärtat ägnat sig åt klimatanläggningar i över 20 år. Vi har alltid fokus på kvalitet och väljer ut de produkter vi tar in till försäljning med största noggrannhet. Varmt välkommen till oss när du är intresserad av att installera en frånluftsvärmepump.


Frånluftsvärmepumpar - En standard i nybyggnationer

I nybyggnationer är frånluftsvärmepumpar standard idag, såvida huset inte är väldigt stort då frånluftsvärmepumpen förlorar sin kraft. Det går förstås att installera en frånluftsvärmepump även i ett äldre hus, förutsatt att det har ett mekaniskt ventilationssystem.

Den som är miljömedveten kan glädja sig åt att frånluftsvärmepumpar är helt miljövänliga då de använder en förnybar värmekälla, de är också väldigt billiga i drift och kan sänka dina uppvärmningskostnader ganska dramatiskt. Frånluftsvärmepumpar är relativt billiga att köpa och enkla att installera.

En frånluftsvärmepump kopplas till ditt värmesystem

Värmen som skapas i frånluftsvärmepumpen används i det vattenburna värmesystemet, samt för att värma upp vatten. Den som vill kan också koppla frånluftsvärmepumpen till direktel, men det är inte lika ekonomiskt.

Du kan spara upp till 70 % av dina uppvärmningskostnader med en frånluftsvärmepump, men du kan inte förlita dig enbart på denna för din värmeförsörjning. Det är uppenbart varför man gjort frånluftsvärmepumpar till standard i nybyggen.

Med frånluftsvärmepumpar tar man tillvara på luft som redan är uppvärmd, nämligen den som fångas upp i ventilationssystemet på väg ut ur huset. Denna värme fångas upp och återanvänds i huset och beskriver återvinningskonceptet när det är som allra bäst.

Frånluftvärmepumpar