Spabad Halmstad

Styrsö Spabad

Styrsö Spabad

Köp Styrsö Spabad
Fotö Spabad

Fotö Spabad

Köp Fotö Spabad
Öckerö Spabad

Öckerö Spabad

Köp Öckerö Spabad
Läsö Spabad

Läsö Spabad

Köp Läsö Spabad

Fler spabad

Köp ditt spabad hos oss

Att ha ett eget spabad i trädgården lockar inte bara till sköna stunder för en själv utan också gäster som gärna kommer och socialiserar med dig i badet. Det är fascinerande att krypa ner i ett hett bad när hösten är kall och rå, och med ett spabad är det fullt möjligt.


Var ska jag placera mitt spabad?

Spabadet ska stå på hårt underlag, gärna nära huset. Marksten och trädäck är exempel på rekommenderade underlag.

Med ett spabad kan man skapa en egen liten njutningsoas i trädgården. Det är en dröm för många som blir allt mer nåbar och tillgänglig. Den som har en värmepump har särskilt gott underlag för att skaffa ett spabad eftersom moderna spabad kopplas till värmepumpen som i sin tur effektivt värmer upp vattnet till en bråkdel av kostnaden det annars kostar.

Installera och sköta ett spabad

Vi sköter självklart installationen av ditt spabad när du handlar från oss. Det är en enkel process då spabadet levereras helt och komplett, så för oss återstår det att koppla in elen över en jordfelsbrytare. För att fylla på sitt spabad kan man med fördel använda trädgårdsslangen och vattnet går att återanvända många gånger innan det ska bytas – så länger man renar det med klor och är noga med att täcka över spabadet mellan baden.

Man ska också hålla lite koll på PH-värdet och se till att tvätta filtret ungefär var 30:e dag.

spabad